Barnum - naar homepageBarnum behoort tot de scholengroep Sint-Michiel. Naar de website van de scholengroep Sint-Michiel.

Activiteiten

Middagactiviteiten

Voetbalwedstrijd tussen leerkrachten en leerlingenWie op school blijft eten, kan vrijblijvend middagstudie of een andere activiteit volgen. Er worden heel wat middagactviteiten georganiseerd:

  • allerlei sportactiviteiten zoals volleybal, atletiek, zelfverdediging, wedstrijden tussen leerlingen en leerkrachten, badminton, dans...
  • dactylo
  • activiteiten van de leerlingenraad
  • OLC: het Open Leercentrum heeft een uitgebreide keuze aan kranten, tijdschriften en naslagwerken. Er staan ook computers ter beschikking van leerlingen en leerkrachten. Leerlingen kunnen er over de middag taken voorbereiden, opzoekwerk verrichten...

Andere activiteiten

In het kader van de lessen gaan allerlei excursies door. Daarnaast bezoeken de leerlingen ook geregeld een film- of toneelvoorstelling. De verschillende werkgroepen, zoals onder andere "Mondiaal" en "MOS", plannen ook vaak een activiteit.

Op woensdagnamiddag kunnen leerlingen deelnemen aan verschillende sportwedstrijden. Daarnaast kunnen ze ook deelnemen aan de olympiades van verschillende vakken.

STOKERIJSTRAAT 9 - 8800 ROESELARE - TEL. 051 21 05 02
Barnum behoort tot de scholengroep Sint-Michiel.