Barnum - naar homepageBarnum behoort tot de scholengroep Sint-Michiel. Naar de website van de scholengroep Sint-Michiel.

Boeken & Studiemateriaal

Op het einde van het schooljaar of bij de inschrijving in de zomervakantie ontvangen alle leerlingen een boekenlijst. Nieuwe leerlingen ontvangen deze boekenlijst in juni per postzending.

SchoolboekenDe verschillende handboeken kunnen nieuw aangekocht worden op school of in de boekhandel. De school biedt de leerlingen ook de mogelijkheid om de boeken tweedehands te kopen van andere leerlingen. Daarom ontvangen nieuwe leerlingen een lijst met naam, adres en telefoonnummer van leerlingen die hun boeken wensen te verkopen. Leerlingen die al bij ons op school zitten, nemen zelf contact op met hun oudere schoolgenoten en maken de nodige afspraken.

Het huiswerkpapier, de schoolagenda en het zeildoek worden op school aangekocht. Bij het begin van het schooljaar bepaalt elke vakleerkracht welke schriften of ander studiemateriaal (geodriehoek, woordenboek...) de leerlingen zullen nodig hebben. Deze zijn niet op school te koop.

Boekenlijsten
(Let op! Een boekenlijst bestaat soms uit heel veel verschillende pagina's. Selecteer vooraf welke pagina's je wilt afdrukken om geen papier te verspillen.)

STOKERIJSTRAAT 9 - 8800 ROESELARE - TEL. 051 21 05 02
Barnum behoort tot de scholengroep Sint-Michiel.